WELLNESS MASSAGE

Wellness massage i Odense - vi tilbyder også lækker par massage i vores klinik på Fyn

Søger du en massage klinik i Odense som også kan tilbyde lækker wellness massage? Måske har I brug for en dejlig dag med forkælelse i forholdet og søger wellness massage for 2? Hos Klinik Nilas Vision i Bolbro kan vi hjælpe med at skabe luksuriøs stemning og forkælelse både for par såvel som dig der bare gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra.

Wellness massage Odense, Fyn

Vil du ringes op?

Hos Klinik Nilas Vision tilbyder vi lækker og afslappende velvære massage i Odense

Har du brug for en dag med afslapning, velvære og luksus? Så er du kommet til det rette sted. I vores massage klinik i Odense tilbyder vi både wellness massage til enkeltpersoner og til par.

Har du brug for et afbræk fra hverdagen, hvor du kan slappe helt af i dejlige og luksuriøse omgivelser? Så er wellness massage et oplagt valg. Mange oplever et lavere stressniveau efterfølgende.

Wellness massage er en blidere form for massage, hvor der er fokus på, at det skal være rart, behageligt og ultra afslappende. Her kan du få et afbræk fra hverdagens stress og jag og slappe helt af. Denne form for massage er ideel til dig, som ikke kan lide, når massøren tager for hårdt fat.

Vi tilbyder flere forskellige wellness massage behandlinger, som du kan læse meget mere om her på vores hjemmeside.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er wellness massage?

Wellness massage er en blidere form for massage, hvor der er fokus på, at det skal være rart, behageligt og meget afslappende. Denne form for massage er ideel til dig, som ikke kan lide, at der bliver taget for hårdt fat.

Hvad koster wellness massage?

Prisen på wellness massage varierer efter hvilken behandling, du har brug for. Du kan finde en oversigt over vores priser her på vores hjemmeside. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til priserne på vores wellness massage eller wellness massage for 2.

Vi tilbyder den lækreste luksus massage og wellness massage i Odense – få et godt tilbud i dag

Vi tilbyder gode priser på wellness og massage i Odense. Kontakt os for at høre mere om pris og de forskellige behandlinger eller find vores priser her på vores hjemmeside.

Få en dejlig luksus massage i vores klinik, hvor du får hele pakken. Her er der sat rigtig god tid af til, at der kan kræses om dine sanser.

Her vil der også være mulighed for at forkæle sanserne med frugt, chokolade og alkoholfri vin eller champagne. En luksusmassage varer længere tid end en klassisk massage.

Kontakt Klinik Nilas Vision i dag og book tid til lækker og afslappende wellness massage i Odense på Fyn

Hvis du ønsker at booke en tid, er du altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os på tlf. 26 41 54 55. Vi står klar til at danne rammerne for den perfekte forkælelsesdag.