MLS Laserterapi

Få laser mod smerter med MLS laserterapi i Odense på Fyn – få effektiv laserbehandling i vores klinik

MLS laserterapi er en yderst effektiv smertebehandling. Vi har professionelt udstyr og med vores laser mod smerter får vi dig hurtigt på højkant igen.

Vores laser klinik i Odense er beliggende i Bolbro tæt ved Føtex. Her sidder vi klar til at hjælpe dig af med dine smerter.

MLS laserterapi Odense, Fyn

Vil du ringes op?

Vil du gerne høre mere om, hvordan laser hjælper mod smerter og til behandling af musklerne? Så læs mere her

Slip af med smerterne med MLS laserterapi. Det er klinisk bevidst, at MLS laserterapi reducerer smerter og virker betændelseshæmmende.

Laserterapi er en mere hurtig og effektiv behandlingsform på grund af sin høje ydeevne. Du vil derfor hurtigere kunne mærke forbedringer og dermed spare behandlingstid.

Laserterapi anvendes mod mange former for skader og smerter, og det kan blandt andet bruges mod: Gigt, muskelproblemer, hælspore, eksem, inflammation og træningsskader.

MLS laserterapi virker ved at fremskynde kroppens egen helingsproces ved at øge blodgennemstrømningen, optimere kommunikationen mellem cellerne og ved at forbedre mobiliteten af vævet omkring muskler og sener.

I vores laser klinik i Odense undersøger og lokaliserer vi din skade. Herefter tilpasses laserstyrken dit behov for behandling. Under behandlingen køres laserhovedet langsomt hen over det skadede område. MLS laserterapi er smertefrit og uden bivirkninger.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Gør MLS laserterapi ondt?

Nej, laserterapi gør ikke ondt og behandling med laserterapi er smertefrit. Helt uden bivirkninger.

Hvad koster laserbehandling?

Prisen på laserbehandling varierer efter hvilken behandling, du har brug for. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til priserne på vores laserbehandling og laserterapi. Du kan læse mere om vores priser i vores prisliste her på hjemmesiden.

Professionel laserbehandling i Odense mod gigt, ledsmerter og sår mm.

Vores laserbehandling i Odense kan bruges mod mange forskellige skader og smerter.

Vi tilbyder ofte laserterapi mod:

  • Gigt og slidgigt
  • Hælspore
  • Arvæv
  • Brandsår
  • Eksem
  • Forstuvning
  • Inflammation
  • Muskelproblemer
  • Skinnebenssår
  • Sportsskader

Effektiv MLS laserterapi i Odense på Fyn – historien bag behandling med terapeutisk laser

Den helende og terapeutiske effekt af laserterapi blev opdaget allerede i 1967, hvor Professor Endre Mester udførte et forsøg med laboratorierotter i Budapest.

Her opdagede han, at sårene på rotterne, som havde fået laserterapi, helede væsentligt hurtigere, sammenlignet med rotterne, som ikke havde fået laserbehandling.

Laserlyset trænger dybt ind i cellerne og giver dem brændstof til at hele hurtigere. Cellerne får derfor mere energi til at udføre sine opgaver, som kroppen i forvejen er programmeret til. Dette er fx oplagt til skader som forstuvninger, og du vil opleve, at skaden heler meget hurtigere med brug af laserterapi.

Kontakt os om MLS laserterapi og laserbehandling i Odense
- vi er din lokale laser klinik på Fyn

Ønsker du at høre mere om vores behandlinger? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 41 54 55 eller sende os en mail. Vi ser frem til at høre fra dig.