OM KLINIK NILAS VISION

Hvem er jeg?

Mit navn er Nilas Nielsen, og jeg er ejer af Klinik Nilas Vision. Jeg har været selvstændig massør i over 20 år og er uddannet ”body self development system”-terapeut. Jeg arbejder primært med kroppen som en helhed.

Jeg startede min første klinik i Roskilde i 2003. Jeg arbejdede også i DGI-byens kurbad i København, samt i Værløse svømmehal i deres relax afdeling som massør ved siden af.

I 2005 flyttede jeg til Fyn, hvor jeg åbnede min egen klinik i Odense året efter. Jeg har i årenes løb været tilknyttet ”Falck Health Care”, samt hos en kiropraktor i Faaborg. I 2016 lukkede jeg klinikken i Roskilde og har sidenhen fokuseret på Klinik Nilas Vision på Fyn i Odense.

Siden 2013 har jeg haft en karateklub i Faaborg – en livsstil, som jeg sammenlagt har brugt 26 år på. Udover karate har jeg også dyrket mange forskellige sportsgrene, som har givet mig erfaring med, hvordan kroppen fungerer.

Om Klinik Nilas Vision

Hos Klinik Nilas Vision i Odense lægger vi stor vægt på kroppen som helhed, og vi hjælper mange kunder med mange forskellige problemer, såsom smerter, uro, stress, fysisk overbelast osv. Sidder du meget ved computeren, er du håndværker eller har du ondt grundet anden fysisk aktivitet, så kan vi hjælpe dig. Vi har over 20 års erfaring, og klinikken tilbyder behandlinger til priser, som er konkurrencedygtige.

Da vi ønsker at udvikle Klinik Nilas Vision, er laserbehandling som noget nyt blevet indført.

Ved siden af Klinik Nilas Vision er jeg ved at opstarte et lille selvforsvarsfirma, hvor jeg kan kombinere mine interesser for, hvordan kroppen fungerer som helhed.

Har du spørgsmål til vores behandlinger, priser eller andet, så er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 26 41 54 55.

Massage Odense, Fyn

Vil du ringes op?